A csapatépítés mestere

csapatépítés

csapatépítés

A csapatépítés mestere! Egyéni vendégek, cégek és csoportok számára biztosítunk jobbnál jobb programokat. Gyertek velünk ti is! Válasszátok most a Regatta – vitrolás csapatépítő programunkat, és garantáltan felejthetetlen élményben lesz részetek. Ez egy fél-egésznapos program, mely kiegészíthető szárazföldi programokkal is, vitorlás versenyre kialakított pályán, a gyönyörű magyar tengeren. A vitorlás személyszállító hajóink- egyben a Balaton legnagyobb vitorlásai (40-60 fős) és a megfelelő számú 10 fős vitorlás hajóink bevonásával kialakított program. A csapatok forgószínpad-szerűen váltják egymást a hajókon, közben az alapprogramjainkkal.
Most catering szolgáltatásokat is biztosítunk nektek.
Ha pedig nem csapatépítésre vágytok, csak egy jó kis vitorlás kirándulásra a Balatonon, akkor is velünk gyertek. Vállalunk továbbá lánybúcsúkat, legénybúcsúkat, és szemezgethettek megannyi szolgáltatásaink közül.
Garantáltan nem fogjátok megbánni, ha minket választotok. Amennyiben felkeltettük érdeklődéseteket, keressetek minket bátran, vagy látogassatok el honlapunkra.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!